CSS3 Drop Down Menu Generator Css3Menu.com

Vélemények a FLABéLOS-ról:

Dr. Endre Veronika belgyógyász, obesitológus véleménye a FLABéLOS-ról:

Dr. Endre Veronika vagyok. 1988 óta dolgozom orvosként. Szakterületeim a belgyógyászat, repülőorvostan. Kiemelten foglalkozom diabetológiával, obesitológiával.
Klinikai tevékenységeim mellett magánorvosként túlsúlyos-obes betegek testsúly csökkentésével foglalkozom, beleértve a diabetesből származott túlsúlyt is.
Célom főként az életmód változás által kiváltott súlycsökkentés elérése.
A FLABéLOS készüléket három éve alkalmazom eredményesen saját praxisomban.
A készülék és egy orvosilag meghatározott speciális diéta – INSUMED- segítségével igen hatékony zsírleadás érhető el.
Számos betegem használja igen nagy megelégedéssel.
A módszer különlegessége, hogy az elért eredményt meg is tudjuk tartani. Mindezt hatékony, cseppet sem sanyargató módon.
A FLABéLOS készülék a zsírtömeg csökkentésén kívül számos egyéb kórállapotban is komoly segítségünkre van, pl. csontritkulás, degeneratív ízületi betegségek, agyi keringészavarok utáni állapotokban, inkontinencia esetén, valamint az izomerő megtartásában.
A FLABéLOS készülék különlegessége továbbá, hogy viszonylag kis időbefektetést igényel más sportaktivitással összehasonlítva.

Üdvözlettel:
Dr. Endre Veronika
belgyógyász, obesitológus

Dr. Halmy László obesitológus professzor véleménye a FLABéLOS-ról:

"A FLABéLOS FL-3000 professzionális teljes test vibrációs mozgásterápiás készülék használata során a nemzetközi szakirodalomban közölt adatoknak megfelelő tapasztalatokat szereztem.
A készülék alkalmazása eredményesen használható túlsúlyos/elhízott betegek testsúlyának csökkentésére, valamint a különösen veszélyes hasi típusú elhízásban a haskörfogat csökkentésére, amely a hason belüli zsírszövet csökkenésére utal.
A készülék – figyelembe véve az alkalmazhatósági kritériumokat – egyértelműen javasolható diétával egybekötött fizikai aktivitás révén történő testsúlycsökkentésre. A módszer előnye, hogy aránylag rövid idő alatt jelentős mértékű izomtevékenységet idéz elő, amely közismerten növeli az alapanyagcserét, és így a testsúlycsökkentéshez jelentős segítséget ad. A vibráció ismert hatásai, vagyis a keringés javítása és a hormonszint változások előidézése következtében további hatások várhatók.
Hazai megfigyeléseink alapján – összhangban a nemzetközi szakirodalom adataival –ajánlom a FLABéLOS FL-3000 professzionális teljes testvibrációs mozgásterápiás készülék használatát elhízottak testtömegének csökkentésére és a végtagok keringésének javítására."


Budapest, 2010. december 02.

Üdvözlettel:
Prof. Dr. Halmy László

Dr. Hanák Éva Bőrgyógyász szakorvos véleménye a FLABéLOS-ról:

" FLABéLOS

A bőr egészségünk és lelki állapotunk tükreként viselkedik. A rajta megjelenő tünetek mind a pszichénket, mind belső szerveinket érő hatásokat híven tükrözi. A szervezetünkben zajló számos betegség először bőrtünet formájában jelenik meg, máskor később társul azzal. Esztétikai szempontból mindannyian „kényesek” vagyunk bőrünkre (talán jobban, mint alakunkra). A FLABéLOS mint sporttevékenység több megközelíthetőség szerint eredményezhet jótékony kivetülést a bőrre:

  1. A sport dinamikus energetizáló szerepet tölt be az életünkben. A rendszeresen végzett sportolás nemcsak fegyelmezett magatartásra nevel, hanem segít az élet problémáinak didaktikusabb feldolgozásában, megoldásában. Rendszeres sporttevékenységgel kiegészítve életünket, sokkal jobb a stresszfeldolgozó dinamikánk.

  2. A sporttevékenység során az izommozgás intenzívebb vérkeringést eredményez a vázizomzatban. A vibrációs mozgás mint izommunka azok formálását eredményezi. Ennek a teljes testen megjelenő összhatását láthatjuk alakváltoztató, formáló végeredményként. Mindezt úgy érjük el, hogy az ízületeket nem terheljük.

  3. A fokozott véráramlás fokozott verejtékezést provokál, mely már a bőr rétegeiben zajló esemény. Ez a folyamat összetett, mert beindít indirekt vegetatív folyamatokat és hormonműködést is. Tehát áttételesen az egész szervezetre, a zsigeri funkciókra is kihatással van. Javítja a bélműködést, mondhatjuk tisztító (méregtelenítő) hatással van.

  4. A fokozott véráramlás a bőr fokozott sejtanyagcseréjét produkálja, amely a felépítő sejtek működésének javulását , „megfiatalodását” eredményezi. A bőr egészségesebb megjelenésűvé válik, vérteltebb a nem aktív sportidőszakban is. Rugalmassága javul, a bőrhibák elsimulnak. Faggyútermelése kiegyensúlyozottabb, az arc kevésbé fénylő, zsíros szerkezetű.

  5. A kiegyensúlyozottabb anyagcsere megváltoztatja a felszívódási viszonyokat, amit egy egészségesebb étrend bevezetésével tovább finomíthatunk egy tartósan jobb eredmény kialakításáért.


Összességében a vibrációs testmozgás mind időben, mind fizikai terheltség tekintetében a mai rohanó világot kiszolgáló „komformista” sportnak tekinthető. A rendszeresen végzett edzéssel (kis odafigyelés mellett) a jó közérzet, az ideálisabb testforma és a jobb teherbíró képesség kialakítására teremthetünk lehetőséget."

Üdvözlettel:
Dr. Hanák Éva

info@flabelosmiskolc.hu